Page 1 of 1

System Upgrade

Posted: Wed Apr 03, 2019 7:41 pm
by OnTheFenceDev
I will be installing a system update over the weekend - probably Saturday afternoon.

This should take about an hour unless the upgrade gremlins decide to pay me a visit.

During that time the forum will be inaccessible - wish me luck ;-)

Re: System Upgrade

Posted: Sat Apr 06, 2019 1:19 pm
by OnTheFenceDev
System Upgrade complete - the gremlins appear to have focused their attention elsewhere :-)

Re: System Upgrade

Posted: Sun Apr 07, 2019 4:21 pm
by Brian_H
As part of this update a couple of the permissions have been changed to allow moderators to post without having to approve their own posts - This appears to have gone successfully, but if there is any odd/unexpected behavior noticed when you try to post or reply please mention it (either a reply or new topic, or a pm describing the issue).

Initial tests appear to suggest all is working as it should do as far as I can tell.

Thanks Dave!

Re: System Upgrade

Posted: Sun Apr 07, 2019 7:19 pm
by Gilbertd
I still have to mark posts as read though even though I've read them.

Re: System Upgrade

Posted: Tue Nov 05, 2019 12:00 pm
by OnTheFenceDev
Testing timestamp - apparently there is an issue now that we are back in UTC (clocks went back)
Posted at midday 05/11/2019

Re: System Upgrade

Posted: Tue Nov 05, 2019 12:36 pm
by LPGC
OnTheFenceDev wrote:
Tue Nov 05, 2019 12:00 pm
Testing timestamp - apparently there is an issue now that we are back in UTC (clocks went back)
Posted at midday 05/11/2019
That could explain the time of posts on this thread https://www.lpgforum.co.uk/viewtopic.php?f=28&t=15278

Re: System Upgrade

Posted: Tue Nov 05, 2019 9:20 pm
by Brian_H
Not sure if it's just me (I'd mentioned problems with time stamps being wrong yesterday to David) but my profile was set to the wrong time zone. Does the time shown at the top of the page show the correct time for you Simon?

Re: System Upgrade

Posted: Tue Nov 05, 2019 11:52 pm
by Gilbertd
Time shown at the top of the page is correct for me.

Re: System Upgrade

Posted: Wed Nov 06, 2019 9:21 am
by LPGC
I only see the time top of page on 'board index' and it's reading an hour fast.
My post time agrees with board index time, both an hour fast.
Bottom right of this page says all times are UTC+1

Re: System Upgrade

Posted: Wed Nov 06, 2019 1:06 pm
by OnTheFenceDev
Form what I can tell the server is currently running on UTC so that should be fine.

At the bottom right of the page I have a note stating 'All times are UTC' and everything looks fine. Brian mentioned that his profile was set to UTC+1 so maybe you need to check there.

Re: System Upgrade

Posted: Wed Nov 06, 2019 8:15 pm
by Brian_H
Its the setting on this page you want to adjust - Click the bit with your name at the top right to see the menu, select the user control panel option, then select board preferences tab and set the timezone dropdowns to the correct options. Not sure why mine was set wrong, but if yours is as well its probably something that was done automatically.
forum setting.png
forum setting.png (113.99 KiB) Viewed 1115 times

Re: System Upgrade

Posted: Thu Nov 07, 2019 9:14 am
by LPGC
Thanks Dave and Bri, done.